måndag 31 maj 2010

Roa sig .

Just idag visar sig försommarvädret från sin allra sämsta sida här i Kalmar. Det är sista veckan på terminen och mycket handlar om uppbrott och avslutning. Men av vädret att döma kan man tro att det är oktober snarare än skarven mellan maj och juni.

I skrivande stund är det nio grader varmt och regn. I en högst ohelig allians med kraftiga vindar från nordost. Av alla eländiga väderkombinationer som finns så här års, är nog den här den absolut sämsta.

Jag hade hoppats på att få några timmar utefter Kalmarsund med kameran i högsta hugg för att kunna fånga lite av det där speciella ljuset som alltid finns i närheten av stora vatten, men det var ju bara att lägga ner.

Dock gav ju detta tid över för en annan aktivitet. Nämligen den egna radiokanalen Jenneboradio.se Med ojämna mellanrum producerar jag halvtimmeslånga program som inte handlar om någonting. Fast de är roliga att göra. Och i kväll har jag gjort ett nytt.

Jag har precis lyssnat igenom det, nr 6. Där lovar jag faktiskt att berätta något som kunde ha slutat så pass illa att det inte hade kunnat berättas. Får väl se till att göra det i avsnitt nr 7 då. Om inte annat för min egen skull. För det är ju ändå mest av eget intresse jag gör de där programmen. Men det är klart, om någon annan skulle gilla vad den hör, så gör det inget!

Inga kommentarer: