fredag 12 mars 2010

Rewritat från min FB

Här följer en anteckning, ursprungligen publicerad på Facebook.

Nu ska vi se. Varje dag skriver jag något på Facebook i stil med att jag "har gjort" eller "ska göra".
Förutom detta har jag två stycken egna bloggar. Den ena (http://jennebo.blogspot.com) handlar om vad som helst. Den andra (http://motlut.blogspot.com) handlar också om vad som helst. Vad som helst som har med cykling att göra.

Dessutom har jag en hemsida (http://stenskottproductions.se) där jag uppdaterar världen om vad jag håller på med i mitt yrkesliv.
Förutom detta spelar jag med jämna mellanrum in nya avsnitt till Jenneboradio (http://jenneboradio.se).

Sedan en tid tillbaka twittrar jag också (http://twitter.com/jenneboradio).

Jag håller även liv i min profil på cykelnätverket cykelklubben (http://cykelklubben.se) med hjälp av ett och annat cykelrelaterat inlägg (av lite annan karaktär än på egna cykelbloggen motlut).

Via twitter kan jag uppdatera min statusrad på FB lätt som en plätt. Antingen från datorn eller mobilen. Från mobilen går det otroligt bra att uppdatera bloggarna och kolla läget på FB.
Det är bara hemsidan som kräver datorstöd för uppdateringar. Och gamla mor som kräver ett telefonsamtal för fjärruppdateringar från sonens förehavanden långt från Örebro.

Visst är det bra med den moderna tekniken! Det har aldrig varit lättare att låta alla som vill, få ta del av hur man mår, vad man gör, hur man känner och vad man tänker ta sig till.

Det knepiga är bara, tycker jag, att komma på vad jag ska skriva i de olika plattformarna... Ännu värre blev det ju nu, när jag hittade den här anteckningsfunktionen här inne på fejjan.

Risken är ju tillslut att man blir som vilken tv-tablå som helst. Samma skit hela tiden, möjligen med olika namn på eländet.

Jag slutar nu. Måste uppdatera Twitter. Men det kommer du att kunna se här på FB, eller i någon av mina bloggar.

Inga kommentarer: